Tietoa palvelukustanteistamme!

Palvelukustannemalli, jota käytämme on hyvin selkeä. Maksat työstä, jonka teemme kirjasi eteen. Tällä summalla teemme kirjasi, hoidamme kaikki velvoitteet kuten vapaa-kappaleet kansalliskirjastolle ja saat yhden kappaleen kirjaa itsellesi. Lisäkappaleita voit ostaa itsellesi — vaikka myytäväksi tai lahjoitettavaksi — alennetulla hinnalla. Alennuksen määrää riippuu kerralla tilattujen kirjojen määrästä.

Myymme kirjaanne vähintään tilaustuotteena käytännössä kaikissa Suomen kirjakaupoissa. "Oikeiden" kirjakauppojen lisäksi tuotteitamme saa myös kaikista suurimmista verkkokirjakaupoista, kuten BookPlus.fi, Suurikuu.fi, Suomalainen.com ja Akateeminen.fi. Halutessanne myymme kirjaa myös kirjastoille. Kaikista kolmannelle osapuolelle myymistämme kirjoista maksamme 20% tekijäpalkkion verottomasta luovutushinnastamme.


Kiinteän hinnan määritys!

Palvelupakettimme kiinteä hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon joudumme kirjan eteen töitä tekemään. Hinnaston (Hinnasto.pdf) hinnat pätevät, kun aineisto on tehty ohjeidemme mukaan (Aineisto-ohje.pdf). Jos meille lähetetty aineisto ei vastaa ohjeita kerromme kyllä miltä osin on puutteita jotta voitte itse korjata aineiston. Lisäksi annamme tarjouksen mitä korjaaminen maksaa meillä. Muistutamme, että tarjouksen pyytäminen ja materiaalin lähettäminen ei sido teitä vielä meidän asiakkaaksemme. Teemme kirjan tekemisestä aina kirjallisen sopimuksen. Käsittelemme luottamuksella kaikkia meille lähetettyjä materiaaleja.


Lisäkappaleiden alennus!

Palvelupakettiin kuuluu yksi tai kaksikymmentä kirja (riippuen palvelupaketista) ja lisäkirjoja pystyt ostamaan meiltä alennettuun hintaan. Näin et ole sitoutettu ostamaan suurta määrää kirjoja vaan saat juuri sen määrän kuin haluat. Alennukseen vaikuttaa kerralla tilattujen kirjojen määrä ja se lasketaan kirjan ohjevähittäishinnasta seuraavien taulukoiden mukaan.

Pehmeäkantinen
musta-valkoinen kirja
Määrä Alennus
  1-  9   26%
 10- 24   30%
 25- 49   35%
 50- 99   40%
100-249   50%
250-299   60%
300-   Kysy tarjous!
Värilliset ja
kovakantiset kirjat
Määrä Alennus
 50- 99   35%
100-249   40%
250-299   45%
300-   Kysy tarjous!
 
 
 Aineiston lähetys!

Voit lähettää aineistosi meille joko etusivulla olevan rekisteröitymis-painikkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen minunkirjani @ minunkirjani.com.